Результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Балаклійський Будинок культури»

10 березня 2021 року в приміщенні Балаклійської міської бібліотеки КЗ «Балаклійська централізована бібліотечна система» відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Балаклійський будинок культури» Балаклійської міської ради Харківської області.
На розгляд конкурсної комісії була подана одна заява про участь у конкурсі, з доданими до неї документами, від Пасєки Романа Святославовича.
За рішенням конкурсної комісії два етапи конкурсу були проведені в один день. На першому етапі конкурсна комісія розглянула документи, подані претендентом на відповідність їх визначеним вимогам. На другому засіданні Пасєка Роман Святославович презентував свої проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.
Одноголосним рішенням конкурсної комісії Пасєка Роман Святославович був визнаний переможцем конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Балаклійський Будинок культури» Балаклійської міської ради Харківської області.
Згідно Порядку проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Балаклійський Будинок культури» (зі змінами), рішення конкурсної комісії є підставою для укладання контракту Балаклійським міським головою з переможцем конкурсного відбору з послідуючим виданням відповідного розпорядження про призначення на посаду керівника комунального закладу культури.