Інформація про Асіївський старостинський округ

Старостинський округ: Асіївський
Населенні пункти Асіївського старостинського округу: 

Населенні пункти, що розташовані на території сільської ради: Асіївка, Попівка, Слобожанське, Соколівка, Новомиколаївка, Успенське

ПІБ старости: Красиля Віталій Дмитрович
службовий телефон   –  5-12-29;

спеціаліст І категорії відділу по забезпеченню діяльності роботи старост Балаклійської міської ради– Чіхрак Анна Володимирівна
службовий телефон – 5-12-29;
діловод – Чернишова Анна Федорівна
службовий телефон – 5-12-29.

Список комунальних підприємств:

КЗ “Асіївська гімназія”
Тво директора  Жижка Світлана Миколаївна
тел. 0665907603;

Слобожанський НВК – зачинен.

Слобожанський Клуб
завідуюча 
тел. ;

Асіївський СБК
директор Марчук Ольга Михайлівна
тел. 0996813652;

Асіївський ФАП
завідуюча 
тел. ;

Слобожанський ФАП
завідуюча Окунь Юлія Леонідівна
тел. 0996861243;

Балаклійський ЦБС
Асіївський сільський бібліотекар Домненко Світлана Володимирівна
тел. 0660296848;

Історична довідка

Асіївського старостинського округу Балаклійської міської ради Харківської області. Асіївська сільська рада Балаклійського району Харківської області діє з 30 вересня 1943 року та мала назву Асіївська сільська рада депутатів трудящих Балаклійського району Харківської області.

З 1977 року Асіївська сільська рада депутатів трудящих Балаклійського району Харківської області перейменована на Асіївську сільську Раду народних депутатів Балаклійського району Харківської області.

У 1992 році відбулися зміни у назві Асіївської сільської Ради народних депутатів Балаклійського району Харківської області, перейменована на Асіївську сільську раду Балаклійського району Харківської області. Архівні документи постійного зберігання впорядковано по 2010 рік та передано на зберігання до Архівного відділу Балаклійської районної державної адмініс трації. Документи з особового складу Асіївської сільської ради, зберігаються в Асіївській сільській раді та використовуються, як довідковий матеріал.

За період діяльності Асіївської сільської ради Балаклійського району Харківської області з 1992 по 2020 рік змін у назві, підпорядкуванні, не відбулося.

09.12.2020 року Асіївська сільська рада реорганізована шляхом приєднання до Балаклійської міської ради в Асіївський старостинський округ, до складу округу входять наступні населені пункти: село Асіївка, село Новомиколаївка, село Попівка, село Соколівка, село Успенське, селище Слобожанське.