Балаклійський цементний завод запрацював за повним виробничим циклом

Сьогодні, 11 березня 2021 року, Балаклійський міський голова Іван Столбовий та заступник міського голови Сергій Полторак відвідали ПрАТ “Балцем” – одне з найбільших промислових підприємств України по виробництву будівельних матеріалів, яке знаходиться у м. Балаклія.

 Після десяти років простою відновити роботу заводу було непросто, але завдяки професіоналізму працівників ПрАТ “Балцем” завод відновлено і задиміла перша труба. Тож таку історичну подію для нашої громади не оминув увагою і Балаклійський міський голова Іван Столбовий.

Під час зустрічі Генеральный директор ПрАТ “Балцем” Дмитро Цівун проінформував, що трудовий колектив заводу наразі складає 638 працівників, середня зарплата на підприємстві майже 12 тисяч гривень. Силами спеціалістів запущено в роботу піч № 2, а за місяць планується запуск ще однієї. На кінець 2021 року планується виробництво майже одного мільйона тонн цементу всіх марок.

Також генеральний директор ПрАТ «Балцем» наголосив, що у відділі кадрів підприємства чекають на кваліфікований персонал, а саме на комплектування цілодобових змін слюсарями, електриками, машиністами, зварювальниками, водіями автотранспорту та працівниками інших робітничих професій.

Зазначимо, що ПрАТ «Балцем» є бюджетоутворюючим підприємством нашої громади і відновлення його роботи забезпечує створення нових робочих місць та наповнення бюджету.