Балаклійська громада отримала сучасну техніку для комунальних підприємств 

В Ізюмському районі продовжується комплектація комунальних підприємств Балаклійської та Барвінківської громад необхідною технікою. 

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов особисто передав ключі від техніки начальнику Балаклійської міської військової адміністрації Віталію Карабанову. 

Зокрема, наша громада за сприяння Харківської ОВА отримала екскаватор-навантажувач JCB 4CX SITEMASTER для комунального підприємства «Балаклійський водоканал», автогідропідйомник автомобільний гідравлічний ТК-IV-AGP 18 на шасі Iveko Daily для комунального підприємства «Балаклійський Житлокомунсервіс», які передані за Проектом Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Крім того, для комунального підприємства «Балаклійський Житлокомунсервіс» отримано Міні екскаватор ЈСВ з комплектуючими, переданий Службою організації технічної допомоги Уряду Німеччини.

Ця сучасна техніка стане гарним помічником працівникам комунальних підприємств Балаклійської громади.

Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за постійну підтримку та міжнародним партнерам за необхідну, у такі складні часи, допомогу!