З робочим візитом Балаклійську громаду відвідав Олег Синєгубов 

В межах поїздки начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та заступниця Віта Ковальська спільно з начальником Ізюмської районної військової адміністрації Степаном Масельським та начальником Балаклійської міської військової адміністрації Віталієм Карабановим взяли участь у відкритті Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Перший Денний центр у Ізюмському районі вдалося реалізували за сприяння UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки уряду Бельгії. 

Створення Денного центру передбачає відкритий простір, у якому в комфортних умовах постраждалі від насильства зможуть отримати комплексну, а головне безоплатну допомогу.

Денний центр надає такі соціальні послуги, як екстрене втручання, консультування, інформування, надання притулку тощо.

Крім того, начальник Харківської обласної військової адміністрації переглянув відділення анестезіології та інтенсивної терапії Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, яке незабаром буде відкрито для пацієнтів.