Тренінг з сексуальної освіти для підлітків 13-15 років

Підлітковий вік доволі цікавий період у нашому розвитку — тіло максимально змінюється, набуває нових форм, ми починаємо по-новому сприймати себе та своє оточення, з’являється перший сексуальний потяг.

На цьому етапі дорослішання як ніколи потрібно досліджувати себе та розуміти фізичні та психологічні зміни, які відбуваються з нами, для того, щоб не отримати негативний досвід, який потенційно вплине на наше життя. 

Якщо ти: 

– віком від 13 до 15 років

– цікавишся фізичними та психологічними особливостями дорослішання

– хочеш правильно доглядати за свої здоров’ям і тілом

– прагнеш розібратися, які емоції керують тобою та які бувають ризики раннього статевого життя

Тоді запрошуємо тебе на тренінг з сексуальної освіти!

Тут немає кордонів та обмежень. Навчання відбуватиметься у комфортній невеликій групі, де можна не соромитись обговорювати питання, які турбують з тренером або ж поспілкуватися з експертом особисто. 

Запрошеною спікеркою тренінгу буде Оксана Михайлова, практичний психолог, арт-терапевт, сексолог, перинатальний психолог. За допомогою рольових та рухливих ігор, спілкуванню у малих групах та загальногруповим дискусіям, теоретичному матеріалу та психологічним вправам будемо дізнаватись про основні етапи власного психосексуального розвитку. 

Де: молодіжний хаб CUBE youth hub (Будинок культури,1 поверх)

Коли: неділя, 30 квітня

Початок: 11:00

Реєстрація https://sforce.co/3UB4CNT 

Захід відбудеться в рамках проєкту «Спільно. Точки зустрічі», що реалізується Фондом «Професійний розвиток Харкова»” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства молоді та спорту України.