Тренінг з сексуальної освіти для підлітків та молоді 16+

Тема сексуальної освіти дуже часто виступає як табу у розмовах з рідними та дорослими. Однак варто розуміти, що сексуальна освіта — це найперше про знання свого організму, розуміння власних емоцій та реакцій, правильна побудова взаємин з партнерами та усунення потенційно шкідливих для власного здоров’я та емоційного стану наслідків

Якщо тобі 16 + років, ти цікавишся власним здоров’ям та хочеш бути сексуально та статево грамотним/грамотною запрошуємо тебе долучитись до тренінгу з сексуальної освіти.

Під час зустрічі поговоримо детальніше про:

– культуру сексуального здоров’я

– анатомію та фізіологію людської сексуальності (фізичне сексуальне здоров’я)

– побудову гармонійних та безпечних стосунків з хлопцем/дівчиною та особливості взаємин між статями

– особливості вікових змін на фізіологічному та емоційному рівні

– незахищений статевий акт та потенційні небезпечні наслідки таких дій

Тут немає кордонів та обмежень. Навчання відбуватиметься у комфортній невеликій групі, де можна не соромитись обговорювати питання, які турбують з тренером або ж поспілкуватися з експертом особисто. 

Запрошеною спікеркою тренінгу буде Оксана Михайлова, практичний психолог, арт-терапевт, сексолог, перинатальний психолог. За допомогою рольових та рухливих ігор, спілкуванню у малих групах та загальногруповим дискусіям, теоретичному матеріалу та психологічним вправам будемо дізнаватись про основні етапи власного психосексуального розвитку. 

Де: молодіжний хаб CUBE youth hub (Будинок культури,1 поверх)

Коли: неділя, 30 квітня

Початок: 12:30

Реєстрація https://sforce.co/3zZJwzu

Захід відбудеться в рамках проєкту «Спільно. Точки зустрічі», що реалізується Фондом «Професійний розвиток Харкова»” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства молоді та спорту України.