Відбулася літературна зустріч із письменницею-волонтеркою Людмилою ОХРІМЕНКО

17 лютого 2023 року приміщенні Центральної бібліотеки в рамках розмовного клубу відбулася літературна зустріч із письменницею-волонтеркою Людмилою ОХРІМЕНКО, роман “ОСКАР” якої, було нагороджено спеціальною відзнакою за найкращий роман на воєнну тематику Міжнародного літературного конкурсу ”Коронація слова” у 2021 році.

Письменниця розповіла присутнім цікаві історії з власної біографії, про свій шлях переходу на українську мову, про волонтерство та творчість. Людмила Охріменко презентувала балаклійцям книги свого авторства «Волонтерські історії», «Муха в укропі на окупованій території», «Оскар». Із захопленням та інтересом глядачі слухали про деталі та захопливі моменти написання роману “Оскар”.

Пані Людмила відповіла на всі питання присутніх та подарувала власні книги зі своїм автографом. Зустріч відбулася в приємній та творчій атмосфері, по закінченні усі бажаючи мали змогу придбати книжки авторки, кошти з продажу яких підуть на потреби ЗСУ. Також Людмила Охріменко подарувала Балаклійській центральній бібліотеці свої книжки. Українське – це модно! Тримаємо культурний фронт!