Балаклійську громаду відвідали голова Харківської обласної ради разом з депутами

16 лютого Балаклійську громаду відвідали голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко разом з депутами Харківської обласної ради.

У рамках робочої зустрічі співробітників Балаклійського відділення екстреної допомоги КНП ХОР “ЦЕМД та МК” було нагороджено грамотами Харківської обласної ради, подяками голови Харківської обласної ради, медалями “За сприяння ЗСУ” та почесними грамотами від директора Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації. Дякуємо усім медикам, які під час окупації та бойових дій проявили справжній героїзм і самопожертву. Нехай якнайскоріше настане мир на нашій землі, щоб більше ніколи вам не доводилося виконувати свій обов’язок під обстрілами.

Також посадовцями було оглянуто Балаклійську клінічну багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування, яка зазнала значних пошкоджень під час окупації міста.

Російські військові пограбували медичне оснащення Балаклійської лікарні в період окупації, та за короткий термін, завдяки виділенню коштів з обласного та державного бюджету, також благодійним організаціям вже на початку січня робота лікарні була відновлена. До роботи повернулося 76% медичного персоналу лікарні.

Під час робочої поїздки представники Харківської обласної ради відвідали Балаклійський педагогічний фаховий коледж, засновником якого є обласна рада.

З метою того, щоб наші діти отримали безкоштовне навчання було прийнято рішення про продовження роботи коледжу, незважаючи на матеріально-технічні проблеми. На сьогоднішній день у закладі навчається 156 студентів в онлайн режимі.

По завершенню зустрічі голова Харківської обласної ради разом з депутатами завітали до маленьких мешканців нашої громади у Дитячій точці «Спільно. Точки зустрічі», де поспілкувалися з дітками та подарували корисні та приємні подарунки малечі.

Дякуємо представникам Харківської обласної ради за турботу про громаду та за співпрацю по вирішенню проблем сьогодення в умовах воєнного стану.