Черговий гуманітарний вантаж від міста-друга Вінниця для потреб мешканців Балаклійської громади

16 лютого депутати Вінницької міської ради В’ячеслав Терліковський та Ярослав Матвійчук у рамках проєкту «Разом» та роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу доправили до Балаклії черговий гуманітарний вантаж, оглянули об’єкти житлово-комунального господарства та обговорили про нагальні потреби громади.

З огляду на те, яких страшних руйнувань завдали російські окупанти Балаклії, зокрема транспортній інфраструктурі, Вінниця передає до нашого деокупованого міста саме такий транспорт вдруге.

До Балаклії цього разу також передали декілька десятків коробок із україномовними книгами. Їх збирали комунальні освітні заклади. Ініціював таку акцію Департамент освіти Вінницької міської ради. Також до деокупованого міста привезли обігрівачі різної потужності від 0,5 кВт до 2 кВт.

У рамках проєкту «Разом» Культурного десанту Вінниця стала містом-другом для Балаклії із жовтня минулого року. З того часу до нашого міста відправити чимало гуманітарного вантажу: від одягу – до потужних генераторів. Крім того, Вінниця надала 10 млн гривень деокупованому місту. За ці кошти уже ремонтують зруйновані житлові будинки.

Балаклійська громада щиро вдячна нашому місту-другу Вінниці, Вінницькій міській раді, депутатам, вінницьким волонтерським організаціям, усім вінничанам та проєкту «Разом», який об’єднав наші міста та наших жителів.