Друга поїздка міста-побратима Вінниці до Балаклії відбулася!

Котрий раз програма з якою нас відвідують у рамках проєкту «Разом» не дає сумувати нашим мешканцям у таких важкий час.
Завдяки «Культурному десанту», волонтерським організаціям міста-друга Вінниці насичений день був у балаклійців сьогодні. Безкоштовна піца, майстер-класи, концерт, урок з української мови, інтерактиви та солодощі для дітей. Все це чекало наших жителів на Центральній площі міста, тим самим наші друзі з Вінниці напередодні свята привітали нас з Днем Святого Миколая.
Також Волонтерський центр “Шахіна”, Центр реабілітації “Гармонія”, ПІЧ та Фонд громади “Подільська громада” разом з небайдужими вінничанами зібрали чергову гуманітарну допомогу у вигляді теплих речей для дітей і дорослих, україномовних книжок, іграшок, ліків, засобів особистої гігієни, канцтоварів, розмальовок тощо, яку буде роздано мешканцям найближчим часом. Буде здійснена частково адресна доставка, а про дату роздачі повідомимо додатково.
Вже традиційним стало отримувати листівки зі словами підтримки від вінничан та підписувати листівки зі словами вдячності.
Ми щиро дякуємо нашим друзям-вінничанам за згуртованість, допомогу та підтримку! Разом ми обов’язково Переможемо!

Нагадаємо, Балаклія стала містом-другом Вінниці в рамках проєкту «Разом», який заснував «Культурний десант» на чолі зі співаком Колею Сергою. Акція довгострокова.