Заклади громади відновлюються. Центр соціальних служб

У 2022 році за період роботи Центру соціальних служб Балаклійської міської ради було відвідано 357 сімей з дітьми, складено актів оцінки потреб – 283. На обліку в Центрі перебуває 25 сімей ( в них 52 дитини), які перебувають у складних життєвих обставинах. У жовтні-листопаді 2022 року фахівцями із соціальної роботи здійснено 49 виїздів у населені пункти Балаклійської громади.

Центром проводиться робота з надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів (ВБФ «Деполь Україна»), дитячого харчування (суміші) та засобів гігієни (ГО «Франківський драмтеатр»), іграшок, б/у дитячого одягу та взуття сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю та іншим вразливим верствам населення.

У жовтні-листопаді 2022 року Центром було підписано меморандуми та договір про співпрацю з Благодійним фондом «БО «Волонтери: дорослі-дітям», Благодійною організацією Благодійним фондом «Дотик любові», Громадською організацією «Відповідальні громадяни».

Дякуємо усім волонтерським організаціям, благодійним фондам, що допомагають діткам та сім’ям нашої громади! Разом ми обов’язково переможемо!