Заступниця Міністра молоді та спорту України э та заступник начальника управління молоді та спорту ХОВА відвідали Балаклію

Заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко та заступник начальника управління молоді та спорту ХОВА Руслан Гвілія з робочим візитом відвідали Балаклію.

Зокрема, під час поїздки завітали до ХАБу Cube youth hub, де зустрілися та поспілкувалися з молоддю Балаклійської громади.

Представники ХАБу розповіли про роботу та діяльність ініціативної молоді в Балаклії, про заходи, які проходять у ХАБі, доповіли про потреби.

У свою чергу заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко запропонувала участь у різноманітних проєктах та програмах, які виховують патріотичний настрій молоді, допомагають у реалізації своїх творчих здібностей, розвивають потенціал тощо.

По завершенню зустрічі молоді Балаклії передали смаколики, з якими після зустрічі усі випили гарячого чаю.

Дякуємо заступниці Міністра молоді та спорту України і заступнику начальника управління молоді та спорту ХОВА за підтримку молоді нашої громади, адже молоде покоління – це майбутнє нашої Держави!