З метою забезпечення оздоровлення та організованого дозвілля для вихованців комунального закладу Балаклійський центр соціальної підтримки дiтей та сімей 08 липня 2021 року було організовано поїздку в м.Балаклія до річки Балаклійка.

 На зустріч з дітьми було запрошено Артема Гнатусіна – п’ятикратного чемпіона України, срібного призера чемпіонату Європи з гирьового спорту. Артем з радістю провів для дітей майстер-клас  з гирьового спорту, продемонстрував основні вправи та техніки, за якими проходять змагання. Після основної частини діти мали можливість спробувати підняти  гирі. Звісно, було важко, але хлопці продовжували цікавитися азами техніки. Затим для дітей було проведено майстер-клас з веслування  на SUP дошці. Діти вчились концентрувати увагу та формувати позитивне мислення.

Вихованці Центру в захваті від можливості спробувати себе в нових видах спорту.

Служба у справах дітей Балаклійської міської ради висловлює подяку за допомогу в організації поїздки Максиму Будянському – першому заступнику Балаклійського міського голови та Євгену Зінченку – керівнику КП «Балаклійське автотранспортне підприємство» Балаклійської міської ради.