У Бригадирівкському старостинському окрузі відбулось засідання круглого столу на тему: «Соціальна підтримка сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах»

24 червня 2021 року в Бригадирівкському старостинському окрузі відбулось засідання  круглого столу на тему: «Соціальна підтримка сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах», в якому взяли участь народний депутат України Олександр Літвінов, Балаклійський міський голова Іван Столбовий, президент   Благодійної організації “Благодійний фонд Волонтери: Дорослі-Дітям” Вікторія Тищенко, керівники структурних підрозділів Балаклійської міської ради.

Протягом трьох років Центр соціальних служб Балаклійської  міської ради Харківської області тісно співпрацює з Благодійним фондом Волонтери: «Дорослі-дітям», щодо реалізації соціального проєкту «Збереження та реабілітація сімей».

У ході даного проєкту волонтерами, з різних куточків Харківської області, було перевезено до с. Бригадирівка 12 сімей (в них виховується 55 дитини), які опинилися в складних життєвих обставинах, та в яких був ризик вилучення дітей з біологічної сім’ї. 

Центр соціальних служб Балаклійської  міської ради з цими сім’ями постійно проводить роботу з надання соціальних послуг, а саме: надання психологічної та юридичної допомоги, сприяння в оформлення або відновленні документів, у тому числі для призначення соціальних виплат, організація лікування та оздоровлення дітей, надання таким сім’ям гуманітарної допомоги у вигляді б/в дитячого одягу та взуття та інше.

Під час засідання круглого столу виступив народний депутат України, член Міжфракційного депутатського об’єднання “Слобожанщина” Олександр Літвінов та пообіцяв всеобічну підтримку сім’ям, допомогу у вирішенні різних питань.

По завершенню заходу учасники круглого столу завітали до цих сімей та поспілкувалися з батьками і дітьми, цікавилися розвитком дітей, їх захопленнями.