З 03 по 25 червня 2021року на базі 6 закладів загальної середньої освіти працювали пришкільні табори з денним перебуванням

Відповідно до рішення виконавчого комітету Балаклійської міської ради від 19 травня 2021 року «Про організацію забезпечення літнього відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків у 2021 році» з 03 по 25 червня 2021року на базі 6 закладів загальної середньої освіти працювали пришкільні табори з денним перебуванням, в яких протягом 14 робочих днів відпочивали 677 учнів 1-4 класів Балаклійської громади. Оздоровлення дітей в таборах організовано за рахунок коштів Балаклійської міської ради на загальну суму 332 тис. грн.
З метою повноцінного відпочинку було створено належні умови для харчування , передбачено ряд заходів для виявлення і підтримки, розкриття природних здібностей школярів, їх творчого потенціалу.
Особливу увагу в таборах відпочинку вихователі приділяли проведенню заходів, спрямованих на розвиток духовності, національної свідомості, залученню школярів до занять спортом.
Також на базі кожного табору працювали мовні загони, в яких діти в ігровій формі вдосконалювали майстерність з володіння іноземними мовами, здійснювали уявні подорожі, проводили змагання на кращого знавця мов.
Злагоджена робота адміністрацій шкіл, вихователів, працівників шкільних їдалень, технічних працівників дозволила зробити незабутнім і корисним відпочинок дітей нашої громади.