Відбулось покладання квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22 червня 2021 року біля Пам’ятника Загиблим воїнам на Алеї Слави відбулось покладання квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Вже 80 років минуло з того дня, як у мирне життя наших громадян увірвалася жорстока війна. Щороку в цей день український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.
Сьогодні вже мало залишилося в живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишається у пам’яті нащадків.

У заході взяли участь Балаклійський міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар, заступники міського голови, голова ветеранської організації Олександр Захаров та представники трудових колективів громади.
Учасники заходу схилили голови та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни. По завершенню усі присутні поклали квіти до Вічного вогню та Пам’ятника Загиблим воїнам.
Вічна і світла пам’ять загиблим!