Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 22 червня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників міського голови, керівників структурних підрозділів міської ради та закладів та установ громади.
Міський голова заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб громади щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.
Зокрема, питання, які були розглянуті на нараді стосувалися благоустрою громади, культури, спорту, освіти, соціального захисту, медицини, економічного розвитку та інше.
Міський голова визначив пріоритетними питання з благоустрою громади, а саме: наведенню порядку на території населених пунктів,покосу трави, утриманню зелених насаджень, своєчасного поливу, благоустрою територій пляжів.
По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та закладів громади.