Відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Пам’яті та Примирення і 76-ій річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

Сьогодні, 08 травня 2021 року, біля Пам’ятника загиблим воїнам на Алеї Слави в м. Балаклія відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Пам’яті та Примирення і 76-ій річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

У заході взяли участь Балаклійський міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар, заступники міського голови, голова ветеранської організації Олександр Захаров, представники трудових колективів міста, діти війни, учнівська молодь та громадськість міста.
До присутніх звернувся Балаклійський міський голова Іван Столбовий та привітав зі святом всіх ветеранів, дітей війни всіх тих, хто врятував нашу рідну землю від нацистів, хто на фронті і в тилу, в партизанських загонах і підпіллі наближав День Перемоги та побажав героям-ветеранам здоров’я, довгих років життя, мирного неба над головою, благополуччя, добра, якнайбільше радісних та щасливих днів, а нинішньому поколінню завжди пам’ятати та цінувати подвиг наших ветеранів.
Пам’ять загиблих присутні на мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням до Пам’ятника загиблих воїнів “Гірлянди Слави” та квітів до Вічного вогню.
Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!