Відбулась педагогічна нарада

Сьогодні, 6 квітня 2021 року, у Балаклійських загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів № 2 та № 3 відбулись педагогічні наради, у яких взяли участь секретар Балаклійської міської ради Оксана Бондар та заступник міського голови Лариса Блудова. 

У своєму виступі директори закладів освіти доповіли про навчально-методичну роботу шкіл, профілі навчання, основні завдання та принципи інклюзивної освіти, експериментально-дослідницькі проекти, моніторинг успішності учнів закладів, організацію виховної роботи, роботу з соціального захисту учнів, спортивну роботу з учнями, план перспективного розвитку матеріально-технічного забезпечення шкіл, організацію дистанційного навчання тощо. 

Начальник відділу освіти Світлана Швід зазначила, що актуальними для обговорення залишається питання щодо правил роботи закладів з використанням дистанційних технологій навчання. Учасники наради обговорювали  питання організації у закладах освіти ефективної самоосвітньої та методичної роботи  щодо використання сучасних інформаційних технологій, прогрес здійснення освітнього процесу в онлайн платформах. 

Секретар міської ради Оксана Бондар та заступник міського голови Лариса Блудова  розповіли присутнім на нараді про нову адміністративну реформу, фінансування бюджетних закладів та установ, перспективу діяльності та інше.