Здогадайся, де більше солі?

Здогадайся, де більше солі?

Сіль — не лише приправа на твоєму столі, але й невидимий інгредієнт у багатьох продуктах, які ти їси щодня. ВООЗ рекомендує не більше чайної ложки солі (до 5 грамів) на добу, щоб зберегти здоров’я серця і судин, українці ж споживають удвічі більше 👉 https://lnk.ua/R4aMMKy4J.

А тепер уяви: ти з’їдаєш бутерброд — два шматчоки ковбаси, сир, скибка хліба або пачку чипсів під серіал чи бургер — і тут може бути уся твоя добова норма солі!

Перевір себе — як думаєш, де саме більше солі: крем-сирі чи феті, вареній ковбасі чи салямі? Відповіді можуть виявитися несподіваними, але після них ти ретельно обиратимеш продукти та будеш уважніше читати етикетки.

✅ Чим менше солі у продукті — тим краще!

Тому читай упаковку на продуктах, де вказана поживна цінність: обирай ті, де менше солі на 100 г! Ще поради і корисна інформація про сіль у харчуванні тут: https://lnk.ua/Y4Q9vrX49.

💙 Солоного удвічі менше — серцю і судинам легше!