Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Балаклійської міської ради Харківської області та Балаклійської міської військової адміністрації Ізюмського району Харківської області на 2024 рік 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

16 листопада 2023 року                  м. Балаклія                              № 2906

Про затвердження плану діяльності з підготовки 

проєктів регуляторних актів Балаклійської міської 

ради Харківської області та Балаклійської міської 

військової адміністрації Ізюмського району 

Харківської області на 2024 рік

Відповідно до ст. ст. 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами),  Указу Президента України від 01.10.2022 №680/2022 «Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Харківській області», розпорядження Президента України від 04.10.2022 №229/2022-рп «Про призначення В. Карабанова начальником Балаклійської міської військової адміністрації Ізюмського району Харківської області», постанови Верховної Ради України від 16.11.2022 № 2777-IX «Про здійснення начальниками військових адміністрацій населених пунктів у Харківській області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою планування діяльності Балаклійської міської військової адміністрації Ізюмського району Харківської області з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік:

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.  Затвердити план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Балаклійської міської ради Харківської області та Балаклійської міської військової адміністрації Ізюмського району Харківської області на 2024 рік, що додається.   

2. Завідувачу сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Балаклійської міської ради Харківської області (Сторожко А.О.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження  на веб-сайті  Балаклійської міської ради Харківської області: balakleyamer.gov.ua,  протягом п’яти робочих днів з дня його прийняття.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Балаклійської міської військової адміністрації Ізюмського району Харківської області Максима БУДЯНСЬКОГО.

Начальник 

Балаклійської міської 

військової адміністрації         Віталій КАРАБАНОВ