Співпраця з UNICEF

Балаклійська громада та UNICEF: Вдосконалення інфраструктури для стійкого водопостачання та водовідведення

Балаклійська громада продовжує успішну співпрацю з UNICEF, фокусуючись не лише на відновленні водогону, але й на комплексних заходах щодо інфраструктури водопостачання та каналізації.

Вчора відбулась зустріч, у якій взяли участь голова представництва UNICEF, Мунір Мамадзаде, помічник Генерального секретаря ООН, Тед Чайбан, та старший координатор з реагування на надзвичайні ситуації, Мустафа Бен Массуд, голова Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський та начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов.

Одним із ключових питань обговорення було виконання робіт з відновлення центрального водогону.

Завдяки співпраці Балаклійської міської військової адміністрації з Дитячим представництвом ООН (UNICEF) в Україні, між КП «Бакаклійський водоканал» та UNICEF було підписано Меморандум про співпрацю, в рамках якого розроблено проєктно-кошторисну документацію та розпочаті роботи з реконструкції ділянки центрального водогону. Зусиллями спеціалістів вжиті всі необхідні заходи та активно тривають будівельні роботи. ????️

Також в рамках даної угоди проводиться виготовлення проєктно-кошторисної документації на аварійне відновлення ділянки каналізаційного колектору довжиною 5 км та будівництво центральної каналізаційної насосної станції. 

На даний час вже придбані та встановлені насосні агрегати з шафами управління на міському водозаборі, каналізаційний насос для центральної каналізаційної насосної станції, замінено вікна в адміністративній будівлі КП «Балаклійський водоканал», придбано електричний та ручний інструмент, одяг, матеріали та інше.

Ці спільні зусилля спрямовані на створення стійкої та ефективної системи водопостачання та водовідведення для забезпечення комфорту та безпеки мешканців громади 

Щиро дякуємо UNICEF за постійну підтримку та допомогу нашій громаді! Сподіваємось на плідну подальшу співпрацю! Разом переможемо ворога!