Балаклійська міська військова адміністрація
Розпорядження міського голови

Розпорядження міського голови №12 від 28 січня 2021 року.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 12

Від 28.01. 2021 р.
Про скликання VI позачергової
сесії Балаклійської міської ради
VІІI скликання


Відповідно до ч.4,5 ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”, розділу 2 ст.3 п.1 Регламенту міської ради:

Скликати позачергову VI сесію Балаклійської міської ради VІІI скликання 02 лютого 2021р. о 15-00год. в залі засідань міськради.

На порядок денний винести питання:

1.Про внесення змін до бюджету.

2.Про здійснення Балаклійською міською радою Харківської області
повноважень суб’єкта державної реєстрації речових прав
на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації
юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців.

3.Про створення відділу державної реєстрації Балаклійської міської ради Харківської області.

4.Про створення Центру надання адміністративних послуг Балаклійської міської ради Харківської області.

5.Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Балаклійській міській раді, що здійснює ТОВ «Авто-Ові»

6.Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Балаклійській міській раді, що здійснює КП БРР ХО «Балаклійське АТП»

7. Про затвердження Положення про порядок надання платних соціальних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Балаклійської міської ради Харківської області.

8. Про звернення Балаклійської міської ради до Служби автомобільних доріг у Харківській області та Державного підприємства «Дороги Харківщини» щодо проведення в 2021 році ремонту автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення на території Балаклійської територіальної громади

9. Про розроблення детального плану території, обмеженої провулком Серпуховським, вулицею 1-го Травня , об’єктами садибної житлової забудови по вулиці 1-го Травня та провулку Серпуховському в м.Балаклія Харкіаської області.


10.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Бондар Оксану Ярославівну.



Балаклійський міський голова І.М. Столбовий

Залишити відповідь