Засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості

Відбулося чергове засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Балаклійської громади за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН).

На заході:

▪️Обговорено результати тренінгу “Залучення громадськості до відновлення та розвитку постраждалих громад Харківської області на основі підходу Community Polising та добровільного пожежного руху”. Учасники поділилися своїми думками та враженнями від навчання, а також окреслили подальші кроки щодо впровадження отриманих знань у практику.

▪️Розглянуто поточний стан реалізації міні-ініціатив у Балаклійській громаді. Зокрема, йшлося про Проєкт «STOP не БЕЗПЕКА: підвищення знань правил дорожнього руху (ПДР) дітьми м. Балаклія», який вдалося втілити у життя. Метою міні-ініціативи є підвищення рівня безпеки дітей м. Балаклії на дорогах, шляхом покращення обізнаності ПДР.

▪️Представлено ініціативу “Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)”.

▪️Ознайомлено з проєктами ПРООН, спрямованими на покращення доступу до правосуддя.

Засідання робочої групи стало платформою для обміну думками, досвідом та координації дій щодо покращення громадської безпеки та соціальної згуртованості у Балаклійській громаді.

За підтримки ПРООН члени робочої групи продовжуватимуть працювати над реалізацією важливих ініціатив, спрямованих на покращення життя людей у громаді.