Обговорили основні напрямки допомоги ветеранам

29 лютого 2024 року команда ГО «Спілка ветеранів АТО» спільно з представниками Балаклійської громади обговорили основні напрямки допомоги ветеранам.

В рамках заходу вдалося обговорити можливість проходження безкоштовної фізичної реабілітації ветеранам після поранень та ампутацій.

Також доповіли про онлайн-семінари «Держана політика щодо підтримки ветеранів в Україні та за кордоном» та «Основи підприємництва для ветеранів»,які спрямовані на створення більш ветерансько-орієнтованого суспільства та можливості дізнатися всі головні аспекти відкриття власного бізнесу ветерану відповідно.

Начальник Балаклійського управління Ізюмської філії Харківського обласного центру зайнятості Дмитро Аршинніков інформував про можливості активних програми Державної служби зайнятості.

«Хотів би висловити,в першу чергу, вдячність за вашу ініціативу та плідну зустріч. Ми покладаємо великі сподівання на співпрацю з вашою організацією щодо реінтеграції ветеранів. Важливо зрозуміти, що кожен ветеран потребує підтримки у всіх сферах життя, і ваше завдання стало ключовим у цьому процесі. Особливо цінні ініціативи щодо розгляду питань оскаржень та надання юридичної, психологічної допомоги.»,- зазначив начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов.

Дякуємо ГО «Спілка ветеранів АТО» за важливий проєкт і залучення громади до спільної роботи.