Пройшла першість Балаклійської ДЮСШ Балаклійської міської ради з легкої атлетики

«Багатство нації – здорові та спортивні діти» – під таким девізом 10 лютого 2024 року пройшла першість Балаклійської ДЮСШ Балаклійської міської ради з легкої атлетики.

50 вихованців відділення легкої атлетики м.Балаклія та с.Борщівка змагались у чотириборстві ( стрибок у гору через планку, згинання рук в упорі, присід біля опори « стільчик», вправа для пресу за 30 сек.).

В результаті підведених підсумків переможцями стали – Щербина Давід, Хажевська Уляна, Чорненька Єва, Петченко Дмитро, Панасенко Іван, Гололобова Марія, Котовський Тимофій, Панасенко Василина та Гололобова Анастасія. Переможців та призерів нагородили медалями та грамотами. Виснажені , але задоволені діти розійшлися по домівкам.

Діти – це наше майбутнє, тому ми наполегливо повинні робити все,щоб вони були здорові, щасливі, розвивались та самостверджувались. Дякуємо нашим захисникам за можливість виховувати та розвивати наших дітей у рідному місті. Подяка всім присутнім батькам за активну підтримку юних спортсменів, для них це дуже важливо. Готуємось до наступних стартів.