Турбота про людей похилого віку у Балаклійській громаді

Соціальні робітники Територіального центру соціального обслуговування відділення соціальної допомоги вдома постійно піклуються про своїх підопічних. Їхня турбота та увага роблять життя людей похилого віку кращим, дарують їм відчуття затишку та підтримки.

Повсякденно соціальні робітники надають широкий спектр послуг:

▪️Придбання продовольчих товарів та медикаментів: Це значна допомога для людей, які не мають можливості самостійно ходити по магазинах та аптекам.

▪️Готування їжі: Для людей, які не можуть готувати їжу самостійно, соціальні робітники готують свіжу та здорову їжу.

▪️Прибирання: Соціальні робітники допомагають підтримувати чистоту в будинках людей похилого віку, що робить їх життя більш комфортним.

▪️Інші послуги: Залежно від потреб підопічних, соціальні робітники можуть надавати й інші послуги.

Головним завданням Територіального центру є піклування про своїх підопічних. Соціальні робітники не просто надають послуги, вони дарують людям похилого віку свою турботу, увагу та тепло.????????

На фото Кривоніс Клавдія Федорівна, яка у минулому році відсвяткувала 100-річний ювілей. Вона одна з найстарших підопічних Територіального центру. Клавдія Федорівна пережила багато в своєму житті, але й досі вона зберігає оптимізм та бадьорість духу. Клавдія Федорівна має статус «Мати-героїня України». Виховала 5 дітей, має 12 внуків, 15 правнуків та 5 праправнуків. Її життєвий досвід та мудрість є прикладом для багатьох.