Відбулась щотижнева апаратна нарада

25 січня 2021 року під керівництвом міського голови Івана Столбового у залі засідань Балаклійської міської ради відбулась загальна щотижнева апаратна нарада за участі керівництва, структурних підрозділів міської ради та керівників бюджетних установ.
На початку наради Іван Михайлович зазначив, що минулого тижня на черговій V сесії Балаклійської міської ради VIII скликання було остаточно затверджено Акти прийома-передач у комунальну власність закладів та установ дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, закладів культури, спорту та оздоровлення, закладів медицини та інших. Тож на нараді також були присутні керівники бюджетних закладів та установ, прийнятих у комунальну власність Балаклійської територіальної громади.
Міський голова також проінформував, що на минулому тижні, 22 січня, після проведених конкурсів на заміщення вакантних посад відділів та управлінь міської ради, були підведені підсумки та видані відповідні розпорядження щодо призначення начальника фінансового управління, начальника відділу культури, молоді, спорту та туризму, начальника відділу по забезпеченню діяльності роботи старост, начальника відділу кадрів та інші.
Далі обговорено низку заходів, що відбудуться на поточному тижні, а саме:

  • зустрічі міського голови І. Столбового та заступника міського голови Л. Блудової з колективами закладів культури, спорту та позашкільної освіти;
  • виїзди заступника міського голови В. Чуприна з начальником відділу по забезпеченню діяльності роботи старост А. Сидоренко до старостинських округів для надання практичної допомоги фахівцям та зустрічі з населенням;
  • засідання виконавчого комітету та інші заходи.

Іван Столбовий заслухав інформацію заступників міського голови, керівників структурних підрозділів та служб громади щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.  
По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень відповідальним посадовим особам.

+ Немає коментарів

Додайте свій