Розпорядження начальника Балаклійської міської військової адміністрації №3020 від 20.11.2023

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

20 листопада 2023 року             м. Балаклія                             № 3020

Про утворення координаційної групи з визначення потреб населення у соціальних послугах під час дії на території України або в окремих її місцевостях надзвичайного або воєнного стану при Балаклійській міській раді (військовій адміністрації) Ізюмського району Харківської області

Відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», наказу Міністерства соціальної політики України від 19 квітня 2023 року № 130-Н «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці/територіальної громади у соціальних послугах», з метою організації та проведення роботи з визначення потреб населення Балаклійської територіальної громади Ізюмського району Харківської області у соціальних послугах

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити координаційну групу з визначення потреб населення у соціальних послугах під час дії на території України або в окремих її місцевостях надзвичайного або воєнного стану при Балаклійській міській раді (військовій адміністрації) Ізюмського району Харківської області.

2. Затвердити склад координаційної групи з визначення потреб населення у соціальних  послугах при Балаклійській міській раді (військовій адміністрації) Ізюмського району Харківської області (додається).

3. Затвердити Положення про координаційну групу з визначення потреб населення у соціальних послугах під час дії на території України або в окремих її місцевостях надзвичайного або воєнного стану при Балаклійській міській раді (військовій адміністрації) Ізюмського району Харківської області (додається).

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Сергія ПОЛТОРАКА.

Начальник Балаклійської

міської військової адміністрації                                                   Віталій КАРАБАНОВ