Шановні мешканці територіальної громади!

Останнім часом у соціальних мережах проходить дискусія мешканців нашої територіальної громади відносно приміщення, яке займає Районна Державна Адміністрація. На сьогоднішній день будівлю передано до Ізюмської районної ради.
Балаклійська міська рада надала свою згоду на прийняття даної будівлі, але до цього часу не вирішено питання передачі у комунальну власність чи надання в оренду цієї будівлі Балаклійській міській раді.
Замість будівлі Балаклійської районної ради, громаді передано приміщення будівель по пл. Ростовцева, 4 та приміщення вул. Центральна, 16, де зараз розміщена міська рада в м. Балаклія.
Приміщення по вул. Центральна, 16 знаходиться у статутному фонді підприємства КП БРР “Балаклійський Житлокомунсервіс” та перебуває у податковій заставі, тому не може бути прийнято у власність нашої громади. Приміщення міської ради замале для розміщення відділів та управлінь, катастрофічно не вистачає меблів, оргтехніки та іншого обладнання для повноцінної роботи Балаклійської міської ради. Проте, це не заважає нам працювати та виконувати свої функціональні обов’язки.
Будівля по пл. Ростовцева, 4 знаходиться, на нашу думку, в аварійному стані, як саме приміщення ,так і електро- та водо- мережі, і місця для розміщення відділів управлінь міської ради також немає. Тому, виконавчим комітетом Балаклійської міської ради направлено лист голові Ізюмської районної ради щодо розгляду цього питання на найближчій сесії та надання згоди на передачу в оренду приміщення адміністративної будівлі по вул. Жовтнева, 18. А саме: 1-й поверх частково, 2-й і 4-й поверхи для розміщення апарату Балаклійської міської ради, її самостійних структурних підрозділів та збереження 3-го поверху за Ізюмською районною державною адміністрацією.
Чекаємо на рішення депутатів Ізюмської районної ради та позитивне вирішення цього питання.

+ Немає коментарів

Додайте свій