Під керівництвом міського голови Івана Столбового, в понеділок 18 січня, у залі засідань Балаклійської міської ради відбулась

Під керівництвом міського голови Івана Столбового, в понеділок 18 січня, у залі засідань Балаклійської міської ради відбулась загальна щотижнева апаратна нарада за участі керівництва, структурних підрозділів міської ради та керівників бюджетних установ.
На початку наради міський голова зазначив, що на даний час не вирішено питання, щодо передачі КП БРР «Житлокомунсервіс» у власність громади, хоча підприємство здійснює обслуговування виключно мешканців Балаклійської громади. Також залишається відкритим питання розміщення працівників служби у справах дітей, відділу освіти, відділу культури та інших відділів Балаклійської міської ради. Надати в оренду приміщення Адміністративної будівлі колишньої Балаклійської районної ради для розміщення відділів управлінь Балаклійської міської ради може виключно сесія Ізюмської районної ради, тому чекаємо на чергову сесію та прийнятих позитивних рішень.
На апаратній нараді прозвучали актуальні питання, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, фінансів, освіти, старостинських округів.
Що стосується медицини, головний лікар Балаклійської районної центральної лікарні Руденко Марина Олексіївна зазначила, що наразі хворих на Covid-19 у місті – 102 людини та наголосила, що інфікційне відділення лікарні м. Балаклія разраховано на 200 ліжок та всі вони забезпечені киснем.
Також були обговорені питання транспортного сполучення між старостинськими округами, робочі поїздки посадових осіб Балаклійської міської ради до старостинських округів, заходи по економії електроносіїв та системи опалення у закладах освіти та інші.
За підсумками наради Іван Михайлович надав відповідні доручення на поточний тиждень відповідальним посадовим особам.

+ Немає коментарів

Додайте свій