ПриватБанк запустив видачу платіжних карток єВідновлення у відділеннях банку

За результатами вирішення проблемних питань мешканців Балаклійської громади, під час робочого візиту Народних депутатів України Павла Сушка та Олександра Літвінова, вдалося швидко та оперативно вирішити питання отримання фізично електронних карток «єВідновлення».

Під час прийому громадян Народними депутатами України та начальником Балаклійської міської військової адміністрації мешканців громади турбувало питання неможливості розрахуватися цифровою карткою єВідновлення через смартфони, які не підтримують функцію NFC, з підрядниками за виконані роботи та магазинами, які працюють за даною програмою.

Дякуючи швидкому реагуванню Павла Миколайовича, який звернувся з проблемним питанням до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, відтепер власники цифрових карток єВідновлення ПриватБанку, за необхідності та бажанням можуть отримати фізичну картку у будь-якому відділенні.

Фізична картка буде необхідна клієнтам, які не мають NFC (безконтактна оплата) на смартфоні для розрахунків цифровим гаманцем чи віддають перевагу безготівковим розрахункам саме картками.

Тож на сьогоднішній день мешканці, чиє житло постраждало внаслідок обстрілів, мають змогу безперешкодно використовувати кошти, надані державою для відновлення своїх осель.

Відмінний приклад колективної праці на благо громади та країни! Дякуємо!