Відкритий турнір з боксу: «Вертаємо своє»

В житті міста Балаклія зʼявилась нова визначна дата, 08.09.2022, бо саме в цей день наші славні воїни ЗСУ прогнали окупантів з наших земель і повернули в наш край вільне, незалежне життя під українським прапором!

Балаклійська ДЮСШ в річницю звільнення міста від рашистських загарбників 08 вересня 2023 року провела відкритий турнір з боксу під назвою «Вертаємо своє». На подію були запрошені бійці з 25-тої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, а також боксери з Харківщини, а саме з м.Харкова, м.Ізюму, м.Зміїв та м.Первомайськ. Турнір розпочався з урочистої хвилини мовчання в памʼять про всіх Захисників та Захисниць, які віддали своє життя за наше майбутнє! Бійці 25-ї бригади привітали юних боксерів, підтримали їх і підняли бойовий дух своїм героїзмом.

В ринзі змагалися 16 пар, було проведено 2 професійні поєдинки та 14 любительських. Наймолодші боксери вперше вийшли в ринг, відчули цю атмосферу змагання та поєдинку, а також показали свої вміння, отримали досвід та мотивацію для подальшої роботи.

Безмежна вдячність всім нашим воїнам за кожне звільнене місто та село! Ми памʼятаємо і ніколи не забудемо ціну нашої свободи!

Слава Україні! Героям слава!