08 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ МІСТА БАЛАКЛІЯ ТА ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА ВІД РОСІЙСЬКО-ОКУПАЦІЙНИХ ВІЙСЬК

8 вересня стало особливим днем для всіх мешканців Балаклії.

З метою належного відзначення річниці визволення міста Балаклія від російсько-окупаційних військ під час Харківської наступальної операції у 2022 році, формування місцевих традицій та звичаїв, почуття патріотизму, любові до рідного краю, в знак подяки Збройним Силам України, згідно розпорядження начальника Балаклійської міської військової адміністрації Віталія Карабанова від 08.09.2023, щорічною датою відзначення Дня міста Балаклія встановлено 8 вересня.

Сьогодні ми вітаємо усіх наших жителів з Днем міста! З днем визволення нашої рідної домівки від російсько-окупаційних військ!

Об’єднавшись, ми вибороли право жити у вільному українському місті та сьогодні відзначати такі важливі свята для нас. Щодня доводимо собі і всьому світу, що ми — вільний народ незалежної України.

З вірою в те, що світло обов’язково переможе темряву, продовжуємо будувати щасливе майбутнє заради наших дітей і майбутніх поколінь. ????????

Разом до Перемоги! З великою подякою Збройним Силам України, зі святами, дорогі балаклійці! З нашим днем! Слава Україні! Слава нашим Героям!