Новий 2023/2024 навчальний рік

Сьогодні у Балаклійській громаді розпочався новий 2023/2024 навчальний рік у 17 закладах загальної середньої освіти, 8 закладах дошкільної освіти та 2-х позашкільних закладах.

У зв’язку з безпековою ситуацією та з метою збереження життя та здоров’я дітей та учнів освітній процес буде здійснюватись за дистанційною формою.

Тривалість навчального року становить 175 навчальних днів, 30 календарних днів протягом навчального року відведено на канікули.

У закладах освіти навчання розпочалось проведенням першого уроку, який був присвячений вшануванню пам’яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Учні Вербівського ліцею взяли участь в онлайн зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським. Президент привітав усіх учнів України з початком навчального року та презентував проєкт електронного додатку Мрія, який створений для формування особистості дитини, становлення її у житті. Пілотний проект додатку Мрія буде впроваджено до грудня 2023 року.