Вінниця – Балаклія РАЗОМ СИЛЬНІШІ!

Представники Балаклійської громади провели чотири насичені дні у місті-другу Вінниці. Мета візиту – перейняти перевірені інструменти з розвитку громади і запровадити їх на своїй території.

Чотири дні для влади, громадських організацій та бізнесу Балаклійщини були наповнені різними активностями:

▪️Навчально-інформаційні сесії;

▪️Знайомство з Вінницькою міською радою, роботою Прозорих офісів, Ситуаційного центру, Цілодобової варти;

▪️Відвідування HUB «Місто змістів», Вінницького обласного молодіжного центру “Квадрат”, Центрів підліткових клубів VinSmart ЦЕНТР, Центру реабілітації “Гармонія”;

▪️Спілкування з представниками громадських організацій Вінниці: Освітній простір 2.0, Інноваційна ДІЯ, Волонтерський центр «Вінниця», Центр Поділля-Соціум;

▪️Ознайомлення з досвідом Департаменту маркетингу міста та туризму, Інституту розвитку міст, Агенції просторового розвитку, Офісу туризму Вінниці тощо.

Натхненні та мотивовані, завдяки ознайомленню з найкращими практиками у різних сферах функціонування громади, повернулися до рідного міста. Попереду в нас багато роботи та завдань, які ми виділили перед собою після поїздки до міста-друга.

Висловлюємо слова щирої подяки Вінницькій міській раді, Фонду громади «Подільська громада» та організаціям, установам, закладам і всім небайдужим вінничанам, які долучилися до нашої плідної дружньої співпраці! Тільки разом до Перемоги!