Сьогодні, 13 січня, у Балаклійській міській раді відбулася нарада голів об’єднаних територіальних громад …

Сьогодні, 13 січня, у Балаклійській міській раді відбулася нарада голів об’єднаних територіальних громад колишнього Балаклійського району стосовно передачі майна спільної власності територіальних громад Ізюмського району під головуванням Дуванського Сергія Володимировича – голови Ізюмської районної ради та Шутько Сергія Павловича – заступника голови Ізюмської районної ради.
На нараді міський голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий підняв важливі питання, щодо передачі майна КП БРР «Балаклійський Житлокомунсервіс» в комунальну власність Балаклійської територіальної громади та передачі або надання в оренду приміщення Адміністративної будівлі колишньої Балаклійської районної ради для розміщення відділів управлінь Балаклійської міської ради. На нараді були розглянуті питання щодо роботи КП «Балаклійський водоканал», КП «Балаклійські теплові мережі» та КП БРР ХО «Балаклійське АТП», які на сьогоднішній день обслуговують всі три об’єднані територіальні громади колишньго Балаклійського району. Також була обговорена подальша доля телерадіокомпанії «Оріана».
За підсумками проведеної наради всі учасники зібрання прийшли до єдиного рішення щодо винесення питань на чергову сесію Ізюмської районної ради про передачу Комунального підприємства БРР «Балаклійський Житлоколунсервіс» в комунальну власність Балаклійської територіальної громади та передачі або надання в оренду приміщення Адміністративної будівлі колишньої Балаклійської районної ради для розміщення відділів управлінь Балаклійської міської ради.
Також було вирішено в найближчий час провести додаткові зустрічі керівників трьох об’єднаних територіальних громад разом з керівниками КП «Балаклійський водоканал», КП «Балаклійські теплові мережі» та КП БРР ХО «Балаклійське АТП» для подальшого вирішення питань щодо діяльності цих підприємств.

+ Немає коментарів

Додайте свій