На центральному водогоні, КП «БАЛАКЛІЙСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» замінює пошкоджену ділянку водогону

На центральному водогоні, за підтримки Благодійної організації «Благодійний Фонд Прем`єр Уржанс Інтернасьональ» та Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, КП «БАЛАКЛІЙСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» замінює пошкоджену ділянку водогону довжиною понад 1 км.

Внаслідок окупації та проведення активних бойових дій в місті Балаклія було критично пошкоджено водогін. Даним водогоном забезпечується питне централізоване водопостачання майже всього міста Балаклія (близько 85 % обсягу питної води). Тому заміна труб для покращення доступу до послуг водопостачання для мешканців міста була критично важливою потребою.

Дякуємо Благодійному Фонду Прем`єр Уржанс Інтернасьональ за надання допомоги КП «БАЛАКЛІЙСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» у вигляді труб для питної води та супутних матеріалів на суму майже 2 млн грн та Швейцарській агенції з розвитку та співробітництва за надання допомоги у вигляді апарату стикової зварки.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю! Разом відбудуємо країну та переможемо ворога! Спільними зусиллями до Перемоги!