Управлінню житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради Харківської області потрібні на роботу у відділ благоустрою інспектори з благоустрою

Управлінню житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради Харківської області потрібні на роботу у відділ благоустрою інспектори з благоустрою (2 особи).

Вимоги для кандидатів:

▪️ Вільне володіння державною мовою.

▪️ Комунікабельність, принципіальність у роботі, вміння вирішувати робочі питання.

▪️ Проживання в місті Балаклія, знання території міста. 

У своїй діяльності інспектор з благоустрою керується чинним законодавством України, Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про відходи», наказами начальника управління. Інспектор з благоустрою повинен мати освіту від професійно-технічної, без вимог до стажу роботи. Інспектор з благоустрою зобов’язаний виконувати роботу по забезпеченню контролю за дотриманням юридичними та фізичними особами вимог Правил благоустрою території міста Балаклія, здійснює контроль за утриманням в належному стані скверів, парків, вулиць міста Балаклія, відповідно до вимог чинного законодавства направляє повідомлення громадянам, посадовим особам підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, для надання усних або письмових пояснень у зв’язку з порушенням ними вимог законодавства у сфері благоустрою території, має право складати протокол про адміністративне порушення відповідно до наданих повноважень, здійснює контроль за виконанням заходів та приписів з приведення до належного стану територій та об’єктів благоустрою міста, веде профілактичну роботу з метою запобігання правопорушенням в сфері благоустрою, громадського порядку.

Заробітна плата складає 7095,00 грн. з відрахуваннями, на зарплатну картку – 5710,00 грн.

Управлінню житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради Харківської області потрібні на роботу у відділ благоустрою робітники з благоустрою (2 особи на покострави). Вимоги для кандидатів:

– відсутність шкідливих звичок;

– вміння користуватись бензиновою косою або тримером, здатність виконати їх ремонт.

Заробітна плата складає від 10125,00 до 10410,00 грн. з відрахуваннями, на зарплатну картку – від 8150,00 до 8380,00 грн.