У КНП «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» потрібні медичні спеціалісти

КНП БМР ХО «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» надає спеціалізовану медичну допомогу дорослому та дитячому населенню Ізюмського району та прилеглих районів (кількість населення що обслуговується понад 80 тис. осіб)

В період окупації м. Балаклія військами російської федерації наш заклад зазнав значних пошкоджень, а також поніс значні матеріальні збитки. Після деокупації заклад повністю відновив свою діяльність. До початку повномасштабного вторгнення в закладі працювало 614 осіб. Станом на сьогодні, у зв’язку з продовженням військової агресії з боку рф та подовженням воєнного стану, на жаль, на свої робочі місця повернулися не всі фахівці нашого закладу.

З метою покращення якості надання медичної допомоги населенню, КНП «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» потребує додатково лікарів за фахом: офтальмолог, невролог, хірург, травматолог, терапевт, аллерголог, педіатр, реабілітолог, психолог, паталогоанатом, а також сестер медичних операційних, анестезісток, та акушерок.

Для уточнення інформації звертатись за номером телефону: (249) 5-37-37