22 грудня відбулась ІІІ сесія Балаклійської міської ради VIII скликання, під головуванням міського голови Столбового І.М.

22 грудня відбулась ІІІ сесія Балаклійської міської ради VIII скликання, під головуванням міського голови Столбового І.М.Першими питаннями порядку денного були затвердження Програм міської ради на 2021 рік:-Програми соціально-економічного розвитку;

  • Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою;
  • Програми соціального захисту населення;
  • Програми розвитку освіти;
  • Програми надання населенню медичних послуг, забезпечення лікарськими і медичними виробами та розвиток і підтримка комунальних закладів охорони здоров’я та інші. Всі Програми були прийняті одноголосно.

Далі депутати перейшли до розгляду питання затвердження міського бюджету на 2021 рік.. Дохід місцевого бюджету на наступний рік складатиме 439,5 млн. грн. Вагому роль податкових надходжень гратимуть доходи фізичних осіб, податок на нерухоме майно, плата за землю, та інші. За рахунок бюджету будуть фінансуватися такі галузі, як : освіта, заклади охорони здоров’я , культура і мистецтво, бюджетні установи та заходи фізичної культури та спорту, заклади та програми соціального захисту, та інші .Міський бюджет було затверджено одноголосно.Також одним з важливих питань на засіданні було надання пільги ПРАТ “БАЛЦЕМ“ на земельний податок на період проведення робіт по запуску заводу. Після виступу перед депутатами голови правління ПРАТ “БАЛЦЕМ” Цівун Дмитра Володимировича, з проханням знизити ставку земельного податку, депутати прийняли позитивне рішення, знизили ставку земельного податку на І квартал 2021 року . Міський голова зазначив ,що завдяки збільшенню робочих місць та відповідно надходжень прибуткового податку ми будемо мати можливості отримувати додаткові кошти для вирішення нагальних проблем Балаклійської територіальної громади.Також депутати розглянули деякі зміни до проектів рішень та інші.Наприкінці сесії міський голова Іван Михайлович Столбовий проінформував депутатів про те, що відбулась сесія Ізюмської районної ради ,на якій були розглянуті питання стосовно передачі закладів освіти, культури, медицини, та іншого майна спільної власності територіальних громад Ізюмського району у власність Балаклійської територіальної громади . Майно було передано частково, щодо передачі інших об’єктів спільної власності Ізюмського району буде розглянуто на послідуючих сесіях. Іван Михайлович зазначив, що ми ставимо за мету створити комфортні умови для прийому громадян, служб, відділів, управлінь Балаклійської міської ради.З результати поіменного голосування депутатів можно ознайомитись на офіційному веб – сайті міської ради .

+ Немає коментарів

Додайте свій