Проєкт рішення про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії для потреб бюджетних установ та організацій, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «МІГ – 2007»

ПРОЄКТ  РІШЕННЯ

      «_____»  грудня  2021 р. Балаклія    № _________

Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії для потреб

бюджетних установ та організацій, що виробляється на установках  з  

використанням альтернативних  джерел енергії  ТОВ «МІГ – 2007»

Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «МІГ-2007» (код ЄДРПОУ 35462728) про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії та додані до неї документи, відповідно до частини четвертої та п’ятої статті 20 Закону України «Про теплопостачання», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12 вересня 2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», керуючись підпунктом 2 пункту «а» ст. 28, ст. ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Балаклійської міської ради, –

В И Р І Ш И В :

1. Встановити ТОВ «МІГ – 2007» (код ЄДРПОУ 35462728) тариф на виробництво теплової енергії для потреб бюджетних установ та організацій, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, які знаходяться за адресою: Харківська обл.,          м. Балаклія, вул. Партизанська, 25, на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання тарифу на виробництво теплової енергії з використанням природного газу для потреб бюджетних установ та організацій у розмірі 3 510,94 грн. за 1 Гкал (з ПДВ).  

2. Розрахунок тарифу на виробництво теплової енергії для потреб бюджетних установ та організацій, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії наведений у додатку 1 до цього рішення.

3. Це рішення вступає в дію з дня його оприлюднення.

4. Оприлюднити це рішення на офіційному сайті Балаклійської міської ради в мережі Інтернет протягом п’яти робочих днів з дня його прийняття. 

5. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Балаклійської міської ради № 87 від 16 травня 2018 року «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, для потреб бюджетних установ та організацій, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «МІГ-2007».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Максима БУДЯНСЬКОГО. 

Балаклійський  міський  голова                                                              Іван СТОЛБОВИЙ