З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС пройшла церемонія покладання квітів до Пам’ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС

14 грудня Балаклійська громада вшанувала тих, хто у далекому 1986 році ціною власного життя та здоров’я врятував світ від радіаційного забруднення. Цього дня 35 років тому завершилося будівництво саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС. 

З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у сквері біля Пам’ятного знаку сьогодні, 14 грудня 2021 року, пройшла церемонія покладання квітів до Пам’ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС, за участю міського голови Івана Столбового, секретаря міської ради Оксани Бондар, заступників міського голови, керівників відділів та управлінь міської ради, представників Громадської організації «Союз Чорнобиль Україна», представників трудових колективів громади.

Зі словами вдячності до наших земляків, ліквідаторів аварії на ЧАЕС звернулись міський голова Іван Столбовий та секретар міської ради Оксана Бондар і побажали міцного здоров’я, мирного неба, добра та злагоди.

Хвилиною мовчання і покладанням  квітів учасники заходу вшанували пам’ять загиблих та померлих героїв, які ціною власного життя врятували світ від смертоносної радіації.