І Обласний відкритий учнівський турнір з теоретичних дисциплін «Ерудит» в Балаклійській музичній школі

Вже п’ять років в грудні на базі Балаклійської музичної школи традиційно проходить відкритий учнівський турнір з теоретичних дисциплін «Ерудит», який з 2021 року отримав статус обласного конкурсу і мав тему «Музичні жанри та форми».
12 грудня 2021 року «Ерудит» зібрав учнів та викладачів з п’яти шкіл Харківської області: Балаклійської, Ізюмської, Донецької та музичних шкіл № 6 ім. М.В. Лисенка та №10 міста Харків. Оцінювало змагання висококваліфіковане, компетентне та неупереджене журі: методисти обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культури міста Харків Борисевич Жанна Вікторівна, Лагутіна Ніна Георгіївна та викладач-методист вищої категорії Шерстюк Тетяна Андріївна.
Звання лауреата І ступеня здобула команда Балаклійської музичної школи «Алегро» у складі Чорнобай Марії, Сальнікової Маргарити та Дмитра Дронова (викладачі Самарська О.Л. та ШустоваО.А.), команда «Нотолюби-сольфознайки» Харківської музичної школи № 6 ім. М.В. Лисенка здобула звання лауреата ІІ ступеня (викладачі Кондратьєва Т.С., Грайворонська І.В., Буслаєва І.Є.), лауреат ІІІ ступеня – команда Балаклійської музичної школи«Гармонія» (викладачі Самарська О.Л., Шустова О.А.).
Головний спеціаліст відділу культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради Пересічанська Валентина Іванівна та директор обласного навчально–методичний центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Самоварова Тамара Михайлівна відзначили високий рівень організації та проведення заходу, побажали талановитим та розумним учням та їх викладачам здійснення усіх творчих проектів та успіхів.