Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 13 грудня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада. Участь у нараді також взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ громади.

На початку секретар виконавчого комітету проінформувала усіх присутніх щодо заходів на поточному тижні, а саме:

  • покладання квітів до пам’ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;
  • засідання депутатських комісій та ХХ сесії VIII скликання;
  • наради щодо заходів підготовки до Новорічних та Різдвяних свят;
  • засідання виконавчого комітету міської ради та інше.

У ході проведення апаратної наради керівники структурних підрозділів, закладів та установ громади доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

Зокрема, про стан захворюваності на COVID-19 проінформували керівники закладів охорони здоров’я Балаклійської громади.

Також в ході апаратної наради були  розглянуті питання підготовки до чергової сесії міської ради, відкриття ялинок по мікрорайонам міста, завершення прикрашання міста, заходи з відзначення Дня Святого Миколая, рівень захворюваності на Covid-19 у навчальних закладах громади, продовження реалізації проектів Бюджету участі.

Особлива увага була приділена питанню пожежної безпеки у житлових приміщеннях мешканців громади в зимовий період, а в першу чергу сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах.

За результатами наради міський голова надав керівникам структурних підрозділів, закладів та установ міської ради ряд доручень.