Відбулась чергова апаратна нарада

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Сьогодні, 25 жовтня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням міського голови Івана Столбового відбулась чергова апаратна нарада.

Участь у нараді взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ міської ради.

На початку наради директор комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня» Марина Руденко та директор Балаклійського центру первинної медико-санітарної допомоги Мар’я Глізнуца доповіли про епідеміологічну ситуації, проведення заходів з вакцинації мешканців від COVID-19 та статистика ПЛР-тестувань у Балаклійській громаді, ситуація наразі, на жаль, дуже загострива. Міський голова звернув увагу на необхідності вакцинації мешканців громади у зв’язку зі стрімким зростанням рівня захворюваності на COVID-19.

Також на апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися благоустрою, соціальної сфери, культури, освіти, цивільного захисту, роботи зі старостами. 

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.