Відбулось позачергове онлайн засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради

Сьогодні, 18 жовтня 2021 року, під головуванням міського голови Івана Столбового  відбулось позачергове онлайн засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради.

На порядоку денному розглядалося питання про початок опалювального періоду 2021-2022 років на території Балаклійської територіальної громади.

Виконавчий комітет Балаклійської міської ради прийняв рішення  розпочати опалювальний період 2021-2022 років на території Балаклійської територіальної громади з 18 жовтня 2021 року.

Також вирішено рекомендувати комунальному підприємству БРР «Балаклійські теплові мережі» в першу чергу забезпечити подачу тепла дитячим, лікувальним, учбовим закладам. Першочергово розпочати опалювальний період 2021-2022 років на об’єктах, для теплопостачання яких не використовується природний газ, а також у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, закладах охорони здоров’я та інших закладах соціальної сфери, обладнаних системами автономного опалення.

Нагадаємо, що з 11 жовтня 2021 року, згідно  розпорядження міського голови від 11.10.2021 р. №217, вже розпочато теплопостачання у КНП БМР ХО «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», яка має свою котельню з альтернативними джерелами енергії.

Опалення в учбових закладах громади буде підключено після закінчення шкільних канікул.

Рішення членами виконавчого комітету було прийнято одноголосно.

Також міський голова звернув особливу увагу на необхідність вакцинації мешканців громади у зв’язку зі стрімким зростанням рівня захворюваності на COVID-19.