Балаклійська міська військова адміністрація
Новини

16 жовтня 2021 року команда пауерліфтерів Балаклійскої ДЮСШ Балаклійскої міської ради у складі 13-ти спортсменів завітала до гостинного Первомайського, де пройшов Кубок Харківської області з класичного пауерліфтингу серед юнаків та дівчат.
Абсолютною чемпіонкою Харківської області серед дівчат стала КМСУ Сердюк Анастасія, яка в котрий раз підняла планку рекордів області у всіх вправах та сумі триборства та зібрала 303кг, що на два кг меньше нормативу Майстра Спорту України.
Серед юнаків абсолютним чемпіоном став учень Балаклійского Ліцею, КМСУ Рижкін Олександр. Другим в абсолютному заліку став КМСУ Гвагваліа Тимур , який на 0,8 балів поступився товаришу по команді. 16-ти річний учень Балаклійского Ліцею✓2 , з легкістю додав до рекорду Харківської області у становій тязі +10кг, який тепер становить 260кг.
Також вітаємо Фурсала Євгена, та його тренера Дмитра Фурсала, з виконанням нормативу Кандидата у Майстри спорту України та золотом в ваговій до 66кг. Вітаємо з дебютом 13-ти річного Артема Гусака та всіх наших спортсменів.
Бажаємо подальших успіхів та перемог!