Відеоробота творчого колективу КЗ Балаклійського Будинку культури – патріотичний нарис «Україна там, де любов» – посіла почесне І місце у віковій категорії «Дорослі 18+»!

8 жовтня в Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури та мистецтва відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників конкурсу аматорських короткометражних відеофільмів «Україна – 30. Ти у мене єдина», організаторами якого якого були КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва і КП «Харківська кінокомісія» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації. На конкурсі було представлено понад 30 робіт. Журі обласного конкурсу високо оцінило роботу команди: режисера Ольги ФРОЛОВОЇ, автора сценарію та диктора Ганни ГОРБЕЛЬ, звукооператора Сергія ОКОМЕЛЬЧЕНКА, помічників режисера Марії ЧЕРЕПАХИ і Вероніки ЄВДОКИМОВОЇ. 

Також до святкової концертної програми, в межах церемонії нагородження, був запрошений Заслужений артист України Роман ПАСЄКА, як спеціальний гість заходу.